GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI Dr. MEHMED ALİ SARAOĞLU’NDAN AFJET A.Ş (AFYON JEOTERMAL ELEKTRİK ÜRETİM TESİS TURİZM VE SANAYİ A.Ş) NE İADE-İ ZİYARET

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali SARAOĞLU, Gediz Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Mimar Sabri PERŞAN ve Gediz Termal Turizm Sanayi ve Tic. Ltd. Şti Müdürü İsmail CİNGÖZ Termal suyun kullanım alanlarının çeşitlendirilmesi hususunda gözlemlerde bulunmak ve iade-i ziyaret için Afyonkarahisar’da bulunan AFJET A.Ş ye teknik ziyarette bulundu.

“AFJET” Afyon Jeotermal A.Ş. Genel Müdürü Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Yusuf ULUTÜRK makamında ziyaret edilerek yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunulduktan sonra AFJET A.Ş ce yürütülen Termal su kullanım alanları ve tesislerin yerinde incelemeleri yapıldı. Teknik inceleme gezisine AFJET A.Ş Jeofizik Mühendisi Bekir ÇENGELCİ de eşlik etti.

Son derece verimli bir teknik gezi olduğunu belirten Başkan Saraoğlu“Gediz Termal Turizm Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.’ nin de Termal Suların kullanımında daha aktif rol alması gerektiğini düşündüğünü beyan etti. Bu tür karşılıklı ziyaretlerin fikir paylaşımı noktasında faydalı olacağını, AFJET A.Ş ile Termal suların kullanımı konusunda karşılıklı ziyaretlerin devamının önemine vurgu yaptı. Başkan Saraoğlu: AFJET A.Ş ‘nin yürüttüğü çalışmaların bölgemiz ve ülkemiz adına gurur verici çalışmalar olduğunu mutlaka örnek alınması gerektiğini ifade ettikten sonra, AFJET A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf ULUTÜRK’e ve ekibine çalışmalarından, bilgi birikimlerini bizimle paylaşımlarından ve ayrıca misafirperverliklerinden dolayı şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum” dedi.