TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ, GEDİZLİ BİSİKLETÇİLERE KASK HEDİYE ETTİ

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği organizasyonunda fiziksel aktivite ve aktif yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla “Şimdi Hareket Zamanı” sloganıyla Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, Bursa Bisiklet ve Doğa Severler Derneği Başkanı Ertan Ayçetin ve Gedizli Bisikletçileri başkanlık makamında, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı kabul etti.

03 Mayıs’ta Gediz’de düzenlenen bisiklet turunun yoğun katılımından dolayı, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar, Bursa Bisiklet ve Doğa Severler Derneği Başkanı Ertan Ayçetin, Gedizli bisikletçilere daha önceki ziyaretinde söz verilen kaskları hediye etti.

Program sonunda Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nun yapmış olduğu yatırımları için teşekkür ettiler.