GEDİZ’DE 15 TEMMUZ ANMA ETKİNLİKLERİ VE DEMOKRASİ NÖBETİ SONA ERDİ

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinlikleri kapsamında başlayan demokrasi nöbeti sona erdi.

Gediz Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen programa Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Gediz İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü 2. gününde vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile Gediz Belediyesi önünde toplandı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okunmasının ardından yapılan dua ile  program sona erdi.