GENÇ YILDIZLARDAN BAŞKAN SARAOĞLU’NA ANLAMLI ZİYARET

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma yıldönümünde düzenlenen etkinlikler kapsamında Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin ve Gediz Atletizm takımı Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin, Antrenör Kenan Özcan, Antrenör Ülkü Gülaçtı, Antrenör Hüseyin Özelce, Antrenör Süleyman Karadağ, Antrenör Akile Bardakçı, Antrenör Hamide Şahin, Antrenör Tuğba Sakar katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saraoğlu, sporcu gençleri tek tek tebrik etti. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençliğimizin her zaman yanında olarak, onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.