GEDİZ BELEDİYESİ WHATSAPP İHBAR HATTINI KURDU

Gediz Belediyesi, Vatandaşların öneri, şikâyet ve taleplerini daha hızlı alabilmek ve zamanında çözüme kavuşturmak için akıllı cep telefonlarında kullanılan “WhatsApp” uygulamasını WhatsApp İhbar Hattı olarak hizmet vermeye başladı.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “Gediz’de vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için kullanıma açtığımız WhatsApp İletişim Hattı sayesinde, hem vatandaşlarımızla daha kolay iletişim kuracağız hem de talep ve önerileri en kolay yoldan çözüme kavuşturacağız.

Vatandaşlar “WhatsApp” uygulaması ile öneri, şikâyet ve taleplerini haftanın 7 günü 24 saat görsel mesajlar ile 0 538 083 23 73 numaralı telefon hattına iletebilecekler” dedi.