AFJET GENEL MÜDÜRÜ BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Gediz Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü davetiyle Afyonkarahisar’da bulunan “AFJET” Afyon Jeotermal A.Ş. Genel Müdürü Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Yusuf Ulutürk ve Jeofizik Mühendisi Bekir Çengelci Gediz Ilıca Kaplıcaları mevkiindeki sıcak su kuyularımızın teknik analiz ve fikir paylaşımında bulunmak üzere 20.06.2017 tarihinde ilçemizi ziyaret etmişlerdir.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Yapı Kontrol Müdürü Mimar Sabri Perşan, Fen İşleri Müdürü Rıza Acar, Su Arıza Şefi Halil Kocabaş, yerinde yapılan incelemelerin değerlendirilmesi başkanlık makamında yapılarak Gediz Termal Tatil Köyü ve bundan sonraki termal yatırımlarda izlenmesi gereken sıcak su kullanımının planlanması enerji üretimi konularında görüşmeler gerçekleştirilmiştir.

Dr. Ulutürk, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu en kısa zamanda Afyonkarahisar’da yürütmekte olduğu çalışmalarını yerinde görüşmek üzere davet etti. Verimli geçen çalışmaların devam etmesi hususunda fikir birliği sağlandı.