TARHANA PİŞİRME YARIŞMASI İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Gediz Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tarhana Pişirme Yarışması için yarışmacı kayıtları alınmaya başlamıştır.

Her yıl 10 yarışmacının katıldığı ve yarışmaya katılan herkese çeşitli hediyelerin verildiği yarışma bu sene 09 TEMMUZ 2017 tarihinde Adnan Menderes Yaşam Parkı Kır Düğün alanında yapılacaktır.

Büyük ilgi gören yarışmaya katılmak isteyenlerin Gediz Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne isimlerini yazdırmaları gerekmektedir. Her yıl sadece 10 yarışmacının katıldığı yarışmaya katılmak isteyenlerin isimlerini yazdırarak termos tencerelerini almaları gerekmektedir.