GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN ŞÜKÜR İFTARI

Gediz Belediyesi tarafından GDZ Gediz Otel’de düzenlenen şükür iftarı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

İftar Yemeğine Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Turgut Çıtak, Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu yapmış olduğu konuşmasında; “Bu güzel iftar akşamında, bu güzel mekanda, bizleri yalnız bırakmayıp, bu rahmet ayının feyzinden, bereketinden faydalanmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İçerisinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına, konuşmasına vesile oluyor ve dostluklarımız pekişiyor. Bu mübarek günler vesilesiyle yüce Allah'tan bu güzel birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum.

Ramazan ayı herkesin bildiği gibi fakiri ve zengini, güçlü ile güçsüzü bir araya getiren önemli bir aydır. Buraya katılan bütün hemşerilerimize sevgiler ve saygılar sunuyorum. Ramazanınızı kutluyorum. Ramazan'ın ruhunu, sevgisini, paylaşımını, kin ve nefretten uzak herkesin birbirini kucaklamasını Allah'tan niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.