BAŞKAN SARAOĞLU, MEHMETÇİK ORTAOKULU’NUN DÜZENLEDİĞİ TUBİTAK BİLİM FUARINA KATILDI

TÜBİTAK tarafından öğrencileri bilim ve teknolojiye yönlendirmek amacı ile desteklenen bilim fuarları kapsamında Mehmetçik ortaokul öğrencileri tarafından yapılan birbirinden nitelikli 20 proje Mehmetçik Ortaokulu kapalı spor salonunda sergilendi.

Mehmetçik Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı projelerin sergilendiği fuarın açılışına; Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mesut Topaloğlu, Sabri GÖKBAYRAK, Bilal UYSAL, Okul Müdürü Mahmut Bahadur ve Öğretmenler katıldı.

Okul Bahçesindeki kapalı spor salonunda yapılan serginin açılış kurdelesini keserek fuardaki çalışmaları tek tek gezen Başkan Saraoğlu, öğrencilerle ilgilenerek yapmış oldukları buluşları hakkında bilgi aldı.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu yapmış olduğu konuşmasında; “Bu tür çalışmalar öğrencilerimizi bilimsel çalışmaya yönlendiriyor. Gençliğimizin faydalı uğraşlar içinde olduğunu gördükçe, geleceğimiz ve gençliğimiz adına umutlanıyorum. Gediz Belediyesi olarak gençlere yaptığımız yatırımları geleceğimize yapılan yatırımlar olarak görüyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençliğimizin her zaman yanında olarak onlara destek olmaya devam edeceğiz. Okulumuz Öğrencilerinin yürüttükleri projelerden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.