BAŞKAN SARAOĞLU, GEDİZ TERMAL TATİL KÖYÜ’NDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Gediz Belediyesince yüklenici firma Ertay Mühendislik ve İnş. San. Tic. A.Ş. tarafından 31 Mart 2017 tarihinde start verilen Gediz Termal Tatil Köyü yapım çalışmalarına; Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Üzümlü Köyü Muhtarı Fedai Akbaş ve yüklenici firma yetkilileri ve Gediz Termal Tatil Köyü koordinatörü Mimar Sabri Perşan ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Gediz Termal Tatil Köyü çalışmalarını yerinde inceleyen Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Üzümlü Köyü Muhtarı Fedai Akbaş, yüklenici firma yetkililerinden inşaat süreci ve tamamen araç ve insan trafiğine kapatılan şantiye sahasının yol güzergâhı üzerinde alınan tedbirleri inceleyerek bilgi aldılar.

İnşaat sahası içinde kalan hamam faaliyetine son verilerek, cami, müdüriyet ve bakkal hizmetleri apartlar bölgesine taşınarak burada hizmet vermeye başlanması planlanmıştır. Aqua Park girişi aynı noktadan devam ederek, mevcut apart misafirlerimiz ile piknik alanına gelen günü birlikçi misafirlerimizin Kızılüzüm yolunu kullanmaları gerekmektedir.

Başkan Saraoğlu yapmış olduğu açıklamasında; “Termal turizmi geliştirmek için gayret ettiklerini belirterek; söz verdiğimiz gibi Gediz’imizi termal turizm merkezi haline getirmek için Termal turizmde marka atılımlar yaparak, bir yandan yeni yatırımlar yapıyor, diğer yandan mevcut tesislerimize nicelik ve nitelik kazandırıyoruz. Termal turizmde hizmet kalite ve standardını her geçen yükseltiyoruz. Gediz Termal Tatil Köyü Projesi tamamlandığında Türkiye çapında termal turizmdeki markamızı artırarak ilçemizi sadece Kütahya’nın değil, bölgenin cazibe merkezi haline getirecektir.” dedi.