SANAYİ GAZETESİNDE, BAŞKAN SARAOĞLU HABERİ

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, Sanayicinin gazetesi olan Sanayi Gazetesi’nde Kütahya’nın gelişen sanayi üssü konulu “Gediz OSB Göz Dolduruyor” başlığı altında 22-28 Mayıs 2017 tarihli neşriyatında Gediz OSB hakkındaki düşüncelerini aktarmıştır.

Sanayi Gazetesinde çıkan haberde, Seramik, mobilya, makine ve gıda sektörlerinin ağırlıkta olduğu Kütahya’nın yükselen yıldızı Gediz OSB’nin bölge ekonomisine canlılık kattığını belirten Başkan Saraoğlu; “İzmir Limanı’na yakınlığının avantajlarından faydalanan Gediz OSB, Ar-Ge ve inovasyona değer veren başarılı firmalarla 4,7 milyon dolarlık ihracat rakamlarıyla Kütahya’nın gelişen sanayi üssü olmayı hak ettiğini belirtmiştir.