GEDİZ BELEDİYESİ KÜLTÜR GEZİLERİ KAPSAMINDA ÇANAKKALE GEZİSİ’NİN ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENDİ

Gediz Belediyesinin ücretsiz olarak düzenlediği ve birçok Gedizli bayan ve erkeklerin “Gediz’den Mehmetçiğe Selam“ Çanakkale tarih ve kültür gezilerinin üçüncüsü 250 Gediz’li vatandaşın katılımıyla yola çıktı.

Gediz Belediyesi tarafından Çanakkale’ye gerçekleştirilen tarih ve kültür gezilerine vatandaşların ilgisi ve katılımı yoğun oldu.

Çanakkale tarih ve kültür gezilerine vatandaşlarımızın yoğun katılımından memnun olduklarını belirten Başkan Saraoğlu sözlerine; "Gediz Belediyesi olarak "Gediz’den Mehmetçiğe Selam' konulu projemizle 250 kişi hemşerimizi 5 otobüs ile Çanakkale’ye gönderdik. Çanakkale bizim için önemli bir yer. Orada destan yazan aziz şehitlerimiz yatıyor. Sizler Çanakkale'yi geçilmez ilan eden şehitlerimize bizlerden selam götürün. Bu geziler sayesinde Çanakkale ruhunu sizlere yerinde yaşatmayı amaçlıyoruz. Rabbim kazasız belasız bir yolculukla gidip dönmeyi nasip eder inşallah" dedi.