2017 TAKDİR KOMİSYONU TOPLANTISI MUHTARLARIN KATILIMI İLE DÜZENLENDİ

Gediz Belediyesi Hizmet Binası meclis toplantı salonunda arsa metrekare birim değerlerinin kıymet takdir komisyonu toplantısı yapıldı.

Toplantıya Komisyon Başkanı olarak Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, Komisyon Üyeleri; Vergi Dairesi Müdür Vekili Abdülbaki Aydın, Gediz OSB Müdürü Sabri Perşan, Gediz Tapu Müdürü Salih Çekildaş, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yard. Mehmet Uyanıker, Gediz Belediyesi Emlak Servisi Sorumlusu Hasan Özer, Milli Emlak Memuru Yıldıray Bilgiç, mahalle ve köy muhtarları katılarak, 25-26 Nisan 2017 tarihlerinde 2 oturumda gerçekleştirildi.

1319 sayılı Emlak Vergi Kanunu’nun hükümleri doğrultusunda 2018-21 yıllarında emlak vergi değerinin hesabında dikkate alınacak asgari ölçüde arsa metrekare birim değerlerinin tespit edileceği yıl olup söz konusu 30 Haziran 2017’den önce tespit edilerek karara bağlanmıştır.