EGE BÖLGESİ KÜTAHYALILAR FEDERASYONU BAŞKAN SARAOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyon Başkanı Ufuk Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyon Başkanı Ufuk Aksoy,  Federasyon Başkan Yard. Mahmut Altınsay, Kurucu Başkan Yener Dumlupınar, Genel Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kaya, Genel Kurul Üyesi Mutlu Taşçı, Genel Kurul Üyesi Haldun Demir ve İzmir’de bulunan Kütahyalılar Dernekleri katıldı.

Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyon Başkanı Ufuk Aksoy, Federasyon çalışmaları ve Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren dernekler hakkında Başkan Saraoğlu’na bilgi verdi.

Her zaman dernekleri önemsediklerini ve desteklediklerini söyleyen Başkan Saraoğlu; “Bizler Gediz’imizi daha iyi yerlere getirmenin mücadelesini veriyoruz. Sadece İlçemizde değil şehir dışında ve yurt dışında yaşayan tüm Gedizli vatandaşlarımıza karşı sorumlu hissettiklerini söyleyen Başkan Saraoğlu, Gediz’in gelişmesi ve kalkınması adına büyük gayret gösterdiklerini belirtti.

Gediz’imizin tanıtımında büyük emekleri geçen Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyon Başkanı Ufuk Aksoy ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.