GEDİZ’DE BAHAR AYLARI YAŞANMAYA BAŞLADI

Gediz bahar aylarını yaşamaya başladı. İlçe merkezinde bulunan badem ve erik ağaçları çiçek açtı.

Mevsim normallerinin üstünde günler geçiren Gediz, baharın müjdecisi olan badem ve erik ağaçlarının çiçek açmasıyla beyaza bürünerek şehir merkezi ve çevresi ile bahar aylarını yaşamaya başladı. İlk cemrenin 20 Şubat ta Havaya, 27 Şubat ta Suya 6 Marta Toprağa düşmesi, ile birlikte ısınan hava ile ağaçlar ve çiçekler kendilerini göstermeye başladı.

Gediz Belediyesi Park ve bahçeler Müdürlüğü de havaların ısınması ve gelen bahar ayı ile birlikte şehir merkezindeki çalışmalara hız verdi. Şehir merkezinde bulunan ağaçların budanması, meydanlara ve refüjlere çiçek dikilmesi ile başlayan hazırlıklar devam ediyor.

Gediz Halkının ısınan havayla evden ziyade park ve bahçelerde güzel ve neşeli vakit geçirdiklerini ifade eden Başkan Saraoğlu; “Halkımızın özlediği bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte insanlarımız kendilerini Adnan Menderes Yaşam Parkı ve şehir merkezindeki park, bahçelere atmaya başladı. Bu nedenle Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz çalışma programını yapmış ve program dahilinde çalışmalarını kesintisiz sürdürmektedir. Ağaçlandırma, çiçeklendirme, budama ve biçme işleri yanında çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları da takvim içerisinde bulunmaktadır” dedi.