TOKİ 4.ETAP 357 KONUTLARIN YAPIMI HIZLA DEVAM EDİYOR

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Gediz Belediyesi işbirliği ile ilçemiz Ergenekon ve Salur mahallelerinde inşa edilecek olan 357 (+3KD) Konut, 1 Adet Büfe İnşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işi yapımı hızla devam ediyor.

27 Eylül 2016 tarihinde büyük bir coşku ile temeli atılan 4.Etap TOKİ’lerin Gediz’de vatandaşlarımızı ev sahibi edecek projenin hızla devam ettiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu 4. Etap ile ilçemiz büyümesini sürdürmektedir dedi.

Başkan Saraoğlu; “Proje kapsamında ilçemize 357 (+3KD) Konut, 1 Adet Büfe kazandırılacaktır. 3+1 konutların 4 blok duvar imalatı bitirilerek 3 bloğun çatıları kapatıldı, son bloğun çatı kapatma aşamasındadır. Sıva imalatlarına başlanıldı. 2+1 konutların tamamının temel betonu atılmış olup,  %60 bölümünün kaba inşaatı tamamlanarak Yükselen bloklarda duvar imalatı başlamıştır. Tünel- kalıp yöntemi ile yapımları gerçekleştirilen binalar depreme dayanıklı olarak imal edilmekte her aşamada kalite kontrolü yapılmaktadır ” açıklamasında bulundu.