GEDİZ SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Gediz’de, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Özyurt Mahallesi Demirel Caddesi No:8 (Gediz Orman Binası Karşısı) da hizmet vermeye başladı.

Konu hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; “ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerini tespit ederek, sosyal hizmetlerden faydalanmasını sağlayacak olan Gediz Sosyal Hizmet Merkezi’nde; evlilik öncesi eğitim, aile eğitim programı, boşanma süreci danışmanlığı, koruyucu aile ve evlat edindirme, şehit yakınları ve gaziler, sosyal ve ekonomik destek, doğum yardımı, engelli ve yaşlı evde bakım hizmetleri olarak halkımızın sosyal hizmetlerden faydalanmasını sağlayacak. Sosyal Hizmet Merkezimiz Gediz İlçesi dışında, Simav, Pazarlar, Şaphane halkına da hizmet verecek” dedi.