GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE “KAYMAYI BİLMEYEN KALMASIN” ve “İLK KAYAĞIMI MURATDAĞI’NDA ÖĞRENDİM” PROJESİ

Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Kaymayı Bilmeyen Kalmasın” ve “İlk Kayağımı Muratdağı’nda Öğrendim” projeleri kapsamında İlçemiz okullarından ortaokul ve lise düzeyinde başarı, sportif yön ve kayak merkezine çıkma imkânı olmayan 30 öğrenciye Gediz Belediye Başkanlığı sponsorluğun da Muratdağı Termal Kayak Merkezinde Kayak Turizmini tanıtmak amaçlı etkinlik düzenlendi.

Muratdağı Termal Kayak Merkezinde düzenlenen etkinlik kapsamında öğrencilere kayak eğitimi Türkiye Kayak Federasyonu İl Temsilcileri ve Eğitim Kurulu Üyeleri Muhammed Keskin Ve Ayhan Keskin tarafından verilirken öğrencilerin kayak yaparak gönüllerince eğlenmesi sağlandı.

Etkinliğe katılan öğrenciler, Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nu makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Öğrencilere hem kayak eğitimi hem de spor kültürü aşılandığını belirten Başkan Saraoğlu; “Kayak Merkezine çıkma imkanı olmayan başarılı öğrencilerimizin yarıyıl tatilini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bu tür etkinleri her zaman destekleyeceklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrenciler; etkinlik sonunda Gediz Gençlik ve Kültür Merkezi Etkinlik ve Sürekli sergi salonunda “Kaptan Eddie” adlı (kayak konulu) filmi izleyerek güzel bir gün geçirdiler.