İLÇEMİZDE SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI
Gediz Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde sokak hayvanlarını unutmadı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında sokak hayvanlarını unutmayarak mahallelerde bulunan besleme noktalarını temizleyerek mama ve su ihtiyaçlarını giderdi.

Can dostlarımız sokak hayvanları için özveriyle çalıştıklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Sokakta yaşayan hayvanlarımızın yaşam kalitelerini artırmak adına çalışmalarımızı sürüyoruz. Bu kapsamda Gediz Belediyesi olarak şehrimizin belirlenen yerlerine mama ve su kapları yerleştirerek can dostlarımızın yanında oluyor, onlara destek veriyoruz. Can dostlarımızın bir gün değil her gün yanındayız. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.” açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa