GEDİZ’DE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
Gediz’de 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı ve İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda tören düzenlendi.

Düzenlenen törene, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Teğmen Yaşar Türker, İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Emre, Daire Amirleri, Şube Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasıyla devam etti.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri tarafından “Okula Dönüş” ve “Hedefim Sensin” adlı oyun gösterilerinin ardından program sona erdi.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa