BAŞKAN AKÇADURAK, ZABITA HAFTASI’NI PERSONELLERİYLE KUTLADI
1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Belediyemiz zabıta ekipleri ile bir araya gelerek haftalarını kutladı.

Zabıta Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette Başkan Akçadurak’a, Gediz Belediye Başkan Yard. Şule Bilgili ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tüysüz eşlik etti.

Zabıta ekiplerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Akçadurak; “Zabıta haftası vesilesiyle zabıta personelimizi ziyaret ettik ve tebrik ettik. Hemşehrilerimizin huzuru, düzeni ve güvenliği için gece gündüz demeden başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Bundan sonra daha güzel işlere imza atacağız. Özverili çalışmalarınız için teşekkür eder, Zabıta Haftanızı bir kez daha kutlarım” açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa