BAŞKAN AKÇADURAK’IN, KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI;
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı;

Başkan Akçadurak mesajında; “Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam âlemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir.

Kıymetli hemşehrilerim; “Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı ‘Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanması ve sevindirilmesi büyük önem taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşımın ve dayanışmanın daimi olduğu nice bayramlar diliyor, Kıymetli hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın, tüm insanlığın sıkıntılardan kurtuluşuna, dünyanın barış ve huzuruna vesile olmasını Cenabıhak'tan niyaz ediyorum. Sevgi ve Saygılarımla."

Muharrem AKÇADURAK

Gediz Belediye Başkanı