GEDİZDE 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI
Gedizde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Anma Programı; Şehit Kabirleri ziyaret edilerek karanfil bırakılması ve Ulu Camide Şehitlerimizin ruhu için Mevlid-İ Şerif okunması, hatim duasıyla başladı.

Gediz'de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Anma Programı; Şehit Kabirleri ziyaret edilerek karanfil bırakılması ve Ulu Camide Şehitlerimizin ruhu için Mevlid-İ Şerif okunması, hatim duasıyla başladı.

Şehit Kabirlerini ziyaretle başlayan anma programına; Gediz Kaymakamı Hakan  Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz MYO Müdürü Dr. Mustafa Kavasoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jan.Teğ. Yaşar Türker, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan, Gediz İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca, Gediz İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan,İlçe Daire Amirleri Ve Şehit Aileleri Katıldı.

Anma Proğramı Cumhuriyet Caddesi Belediye Meydanında Saat 20.30 da Milli Birlik Yürüyüşü, Mehter Konseri,Saygı Duruşu Ve  İstiklal Marşımızın Okunması, Kuran-I Kerim Tilaveti-Dua,Protokol Konuşmaları, Anlatılarla Millet Destanı  Trt İstanbul Radyosu Sanatçısı İsmail Özkan  Konseri, 15 Temmuz Belgesel Filmi-Slayt Gösterisi-Marşlar ,00.13 Tüm Camilerimizden Sela okunması ,Demokrasi nöbetleri ile devam edecektir.