GEDİZ’DE VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ KURBAN POŞETİ DAĞITIMI BAŞLADI
Gediz Belediyesi Kurban Bayramında temiz bir çevre bilincini aşılamak amacıyla her yıl olduğu gibi çevre kirliliğinin önlenmesi için vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi amacıyla kurban poşeti dağıtımına başladı.

“Çevremizi Temiz Tutalım” sloganıyla bayram öncesinde vatandaşlara kurban poşeti dağıtımı yapıldığını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Gediz Belediyesi olarak geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda kent merkezinde bulunan tüm konutlara kurban poşeti dağıtıyoruz. Kurban Bayramında oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için ücretsiz olarak kurbanlık poşeti dağıtımına başladık. Birçok kent meclisi ve belediye tarafından örnek alınan uygulamadan vatandaşlarımızda memnun olduklarını ifade etmektedirler. Bu uygulama ile çevre sağlığı ve insan sağlığını tehdit edebilecek tüm olumsuz etkenler ortadan kaldırılmaktadır. Çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların güzel bir bayram geçirmesi için belediye olarak tüm hazırlıkları yaptık. Vatandaşlarımızın şimdiden bayramını tebrik ederim” dedi.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa