BÖLGE KOORDİNATÖRÜ BİLAL UÇAR, GEDİZ’İ ZİYARET ETTİ
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kütahya Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Bilal Uçar, İlçemiz Gediz’i ziyaret etti.

İlçemize ziyareti kapsamında Gediz Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak tarafından karşılandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; AK Parti Yerel Yönetimler Sorumlusu Kütahya İl Başkan Yardımcısı Gediz İlçe Koordinatörü Nurettin Kaplan, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Şule Bilgili ve Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kütahya Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Bilal Uçar'a ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek, değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan Akçadurak açıklamasında; “Yerel Yönetimler olarak daima vatandaşlarımızın yanındayız. Onların refahı ve rahatı için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milletimize hizmet etme gayretimiz hiç bitmedi, hiç bitmeyecek. AK Parti neferleri olarak Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilk günkü aşk ve heyecanla ilçemiz Gediz ve vatandaşlarımız için en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için Gediz’e gelerek bizleri onurlandıran, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, Kütahya Yerel Yönetimler Bölge Koordinatörü Sayın; Bilal Uçar ve AK Parti Yerel Yönetimler Sorumlusu Kütahya İl Başkan Yardımcısı Gediz İlçe Koordinatörü Sayın;Nurettin Kaplan’a teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” Açıklamasında bulundu.