GEDİZ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Gediz Belediyesi ilçe genelinde bakım onarım ve yenileme gibi birçok çalışmayı aralıksız sürdürüyor.

Başkan Akçadurak yaptığı açıklamada; ” Tam kapanma sürecinin 4. gününde İlçemiz genelinde çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Hemşerilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda yatırımlarımız şekil almaktadır.  Gediz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı noktalarında sokak ve caddelerde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürürken, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ana arterler başta olmak üzere peyzaj düzenlemesi ve ot biçme işlemlerine, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise kendi konularında yaptığı faaliyetleri ile Gediz halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Hemşehrilerimiz sağlıklarını korumak için evlerinde kalmayı sürdürürken bizler de Belediye olarak bu zorlu süreçte bir tek hemşerimizi bile yalnız bırakmayarak ilgili tüm birimlerimizle birlikte ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Hükümetimiz tarafından uygulanan kısıtlamalara uyarak evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim. Bir süre mücadeleyi evimizden sürdüreceğiz. Bu fedakarlığın sonu bayram olsun.” Açıklamasında bulundu.