Gediz’de tam kapanma sürecinde “Vefa Sosyal Destek Gurubu” gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Gediz Belediyesi tam kapanma sürecinin başladığı 29 Nisan 2021 tarihinden itibaren İlçemizde dışarı çıkamayan ve ihtiyaçlarını alamayan vatandaşlarımızı yalnız bırakmadı. Yeni tip koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’da başlayan 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde sokağa çıkma kısıtlamasında Gediz’de Vefa Destek Grubu gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Tam kapanma süresince vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu temel ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Birimleri tarafından ilk günkü gibi karşılanmaya devam ediyoruz. Ülkemiz ‘de ve Gediz’imizde vaka sayıları vatandaşlarımızın sağduyusu sayesinde güzel sonuçlar vermeye başlayacak inşallah. Bundan sonraki süreçlerde de rehavete kapılmadan alınan tedbirlere ve kısıtlamalara vatandaşlarımızın uymaya devam edeceği yönünde inancımız tamdır. Hükümetimiz tarafından uygulanan kısıtlamalara uyarak evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim. Evimiz en güvenli kalemiz. Bir süre mücadeleyi evimizden sürdüreceğiz. Bu fedakarlığın sonu bayram olsun. Güzel günler Allah’ın izniyle yakındır.
Siz yeter ki evde kalmaya devam edin, sağlıkla kalın biz size geliriz;
Özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın, tek yapmaları gereken 412 32 23 - 412 70 02 - 412 44 44 - 112- 155- 156 -185 çağrı merkezlerinden herhangi birisini arayarak isteklerinizi bildirmeleri” Açıklamasında bulundu.
#HayatEveSığar#EvdeKalGEDİZ#KORONAVİRÜSALACAĞINIZTEDBİRLERENDAHAGÜÇLÜDEĞİLDİR