GEDİZ MERKEZ İLKOKULU BÖLGESİ’NDE YAĞMUR SUYU KANALI ÇALIŞMASI
Gediz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçemiz Ergenekon Mahallesi TOKİ 4 konutları yanındaki 16 derslikli Merkez İlkokulu yolu yağmur suyu kanalı çalışmaları başlatıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak;  “İlçemiz alt yapı çalışmaları kapsamında Ergenekon Mahallesi TOKİ 4 Etap konutları yanındaki 16 derslikli Merkez İlkokulu bölgesine 800’lük demirli büz ile bölgeye inen yağmur suyunun kapalı menfez kanalına bağlanması çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda yeni okulumuzun çevre düzenlemesi, ulaşım konusunda ve alt yapı konusunda sıkıntı yaşanmaması için çalışmalarımız devam etmektedir.  Yapılan çalışmalar ile bölgeye olası su taşkınlarının önüne geçilmesi hedeflenmektedir.” Açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa