HAYIRLI OLSUN GEDİZ; GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI’NDAN İLÇEMİZE DEV SPOR YATIRIMI
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kütahya Milletvekilleri, Kütahya Valisi, AK Parti Kütahya İl Başkanı ve Gediz heyetiyle bir araya gelerek, İlçemize kazandırılacak olan Murat Dağı Gençlik Kampı, Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Tenis Kordu gibi gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili protokol imzaladı.

Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu; Ege Bölgesi’nin en önemli Turizm merkezi olan Muratdağı Termal Kayak Merkezi’ne teleferik hattı müjdesini verdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Merkez Binada gerçekleşen protokol imza töreninde Kütahya Milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Valisi Ali Çelik, AK Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan ve AK Parti Gediz Gençlik Kolları Başkanı Ali Kemal Kanyılmaz katıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “13 Mart 2021 tarihinde İlçemiz Gediz Murat Dağı Termal Turizm ve Kayak Merkezi ziyareti sırasında Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun vermiş olduğu sözler ile Murat Dağı Gençlik Kampı, Murat Dağı Termal Kayak Merkezi; Teleferik hattı,  Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik  Yüzme Havuzu, Tenis Kordu yapımı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile protokol imza töreni gerçekleştirdik.

İlçemize ve Muratdağı Termal Turizm Merkezi’ne kazandırılacak olan yatırımlar için desteklerini esirgemeyen başta, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, K.İ.T Komisyonu Üyesi-Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’a, Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler’e, Kütahya Valisi Ali Çelik’e, AK Parti Kütahya İl Başkanımız Sebahattin Ceyhun ve AK Parti Kütahya İl Yönetimine, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve İl Genel Meclisi Üyelerine, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan’a, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan ve AK Parti Gediz İlçe yönetimine, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Kemal Kanyılmaz’a ve Yönetimine, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Bütün ve Yönetimine, emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” Açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa