"FOTOĞRAFLARLA TARİHİM VE KÜLTÜRÜM KÜTAHYA" PROJESİ GEDİZ TANITIMI YAPILDI
Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği ile birlikte başlatmış olduğu "FOTOĞRAFLARLA TARİHİM VE KÜLTÜRÜM KÜTAHYA" projesinin üçüncü ayağı hafta sonunda İlçemiz Gediz’de gerçekleşti.

Kütahya’nın kültürünü tüm yönleri ile tanıtmak amacıyla bölgenin en önemli turizm merkezini içerisinde barındıran göz bebeğimiz Gediz’in tarihi, turizmi, kültürel, ekonomik ve doğa güzelliklerinin fotoğraf çekimleri yapıldı.

Bu kapsamda Murat Dağı Termal Kayak Merkezi, Gediz Adnan Menderes Yaşam Parkı, Gediz Gençlik Merkezi Kompleksi, Gediz Şehitler Abidesi, Eskigediz Tarihi Su Kemeri, Tarihi Evler, Camiler, Gediz Tarhanası ve Dibek Kahvesi imalathaneleri ziyaret edilerek buralarda yer alan tarihi, turistik, kültürel ve doğal güzelliklerin fotoğraflanması, bu fotoğrafların Kütahya her türlü platform ve sosyal medya hesaplarında paylaşılarak İlimizin tanıtımına katkı sunulması planlanmaktadır.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa