GEDİZ MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ FACEBOOK SAYFASI
Ege Bölgesi’nin en önemli Turizm merkezi olan Muratdağı Termal Kayak Merkezi resmi Facebook sayfası ile hizmet vermeye başladı.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Bölgemizin en önemli turizm merkezi olan Muratdağı Termal Kayak Merkezi resmi Facebook sayfası ile vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Murat Dağı ve Kayak Merkezimiz hakkında merak edilenler, haberler, bilgiler ve paylaşımlar Facebook sayfamızda Gediz Muratdağı Termal & Kayak Merkezi sayfasından yada https://www.facebook.com/GedizMuratdagi linkinden ulaşabilecektir” Açıklamasında bulundu.