BAŞKAN AKÇADURAK’TAN REGAİP KANDİLİ MESAJI ;

Regaip Kandili sebebiyle bir mesaj yayımlayan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Bu gece Regaip Kandil’ini idrak edeceğiz. Müminler için elbette bütün zamanlar kıymetlidir ve Allah’ın rızasını kazanmak gayesiyle kulluk şuuru içerisinde yaşanması gerekir. Bununla beraber mübarek gün ve geceler, yaratılış gayemizi idrak ederek yaratan ve yaratılanlarla münasebetlerimizi ve yaşadığımız hayatı muhasebe etmemiz için çok kıymetli fırsatlardır.

Rabbimizin sonsuz af ve mağfiretine sığınmak, hata ve günahlarımızdan arınmak, gönüllerimizi ferahlatmak, kendimizle baş başa kalarak hayatın yoğunluğu içinde ihmal ettiğimiz dünyamızı gözden geçirmek ve nefis muhasebesi yapmak için bizlere bahşedilen bu müstesna zaman dilimlerini, öze dönüş, manevi diriliş ve ahlaki yükseliş fırsatları olarak görmemiz ve değerlendirmemiz gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, tüm hemşerilerimin ve bütün İslam Coğrafyasının Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin birlik ve beraberliğimize, insanlığın başta sağlık, hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm hemşerilerime saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum ”dedi.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa