GEDİZ BELEDİYESİ’NDE 2021 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
Gediz Belediyesinde yeni yılın ilk meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen mecliste, yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Mecliste gündem maddeleri görüşüldükten sonra Başkan Akçadurak biten 2020 yılının ardından Belediye Meclis üyelerine 2020 yılı içerisinde yapılan çalışmaları, projeleri, sosyal yardımlarla ve bütçeye dair rakamları paylaşırken, 2021 yılı planlaması ve projeler hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Akçadurak yaptığı açıklamada; “ Belediyelerin görevi vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, yaşanılan şehrin gelişiminin önünü açmaktır. Bu amaç doğrultusunda biz belediye olarak tüm imkânlarımızı seferber ederek vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 2020 yılında salgın nedeni ile kültürel faaliyetlerimizi yavaşlatmak zorunda kalsak da sosyal yardımlarımızı artırdık, alt yapı ve üst yapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik. Gediz Belediyesi olarak 2020 yılını çok verimli geçirdik,2020 yılı için tahmin edilen 60 milyon₺’lik Gelir–Gider bütçesinin giderler için 63.976.346,29₺, Gelir Bütçesinin 41.040.913,09₺ gerçekleştiği; Gider bütçesinin gerçekleşme oranının % 106, Gelir bütçesinin gerçekleşme oranının ise % 69 olarak gerçekleştiğini ifade eden Başkan Akçadurak; halen devam etmekte olan Belediyemizin ve bölgenin en büyük yatırımlarından olan Ilıca Termal Tatil Köyü 1.Etap İnşaat çalışmaları planlanan süreler içinde devam ediyor, Termal Tatil Köyü 1.Etap projesi ihale bedelinin 3’te 2’sini gerçekleştirdik ve inşallah 2021 Mayıs ayında inşaat çalışmalarını bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Pandemi süreci devam etse bile çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. 2021 yılı Gediz için büyük değişimlerin müjdecisi olacak ”  Açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa