GEDİZ DEVLET HASTANESİ ACİL SERVİS YOLU VE ESKİ DAYINLAR MAHALLESİ SOKAK LAMBALARIYLA AYDINLATILDI
Gediz Belediye Başkanlığı ve Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Gediz İşletme Mühendisliği işbirliği ile Gediz Devlet Hastanesi acil servisi yolu ve Eski Dayınlar Mahallesi sokak lambalarıyla aydınlatıldı.

Gediz Belediyesi tarafından daha önce alt yapısı ve asfalt kaplamaları yapılan Gediz Devlet Hastanesi acil servis yolu ve Dayınlar Mahallesi Eski Dayınlar Mahallesi Gediz Belediyesi ve Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ. Gediz İşletme Mühendisliği işbirliği ile yüklenici firma tarafından aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

Gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Yeni yapılan Gediz Devlet Hastanesi binası ile Jandarma Kavşağı arasında ulaşım sağlayan 700 metre uzunluğundaki yol önceki senelerde Belediyemiz tarafından Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt kaplama çalışmaları tamamlanarak trafiğe açılmıştı. Aynı şekilde İlçemiz Dayınlar Mahallesi Eski Dayınlar yerleşim yeri bağlantısını sağlayan yol Sathi asfalt kaplaması yapılarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu. Şimdi ise Gediz Devlet Hastanesi acil servisi yolu ve Eski Dayınlar yollarının direkleri dikilerek aydınlatma çalışmaları tamamlandı. İlçede elektrik yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerle Hastane yolu ve Eski Dayınlar Mahallesi sokak aydınlatmaları tamamlandı. Sokak aydınlatma çalışmalarının gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen başta AK Parti MKYK Üyesi, Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Tan’a, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan’a, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Kütahya İl Müdürü Kamil Uğur Mumcu, Yatırımlar ve Tesis Baş Müh. Ramazan Söyler, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Gediz İşletme Müd. Gökhan Aygut, Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. Gediz İşletme Baş Tkn. Hayrettin Dizman’a şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyorum " dedi.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa