UMURBEY MAHALLESİ KİLİT PARKE YOL ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Gediz Belediyesi ilçemiz şehir merkezinde gerçekleştirdiği kilit parke yol düzenleme çalışmaları kapsamında, Umurbey Mahallesi 683-684-685-686-687-702-705 sokaktaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Göreve geldiğimiz günden bu yana var gücümüzle başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini en güzelini götürmek başlıca vazifemiz. Amacımız vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirerek mahallelerimizi yazın toz ve topraktan, kışın ise çamurdan etkilenmemesidir. Bu çerçevede kilit parke yol düzenleme çalışmaları kapsamında, Umurbey Mahallesi 683-684-685-686-687-702-705 sokaklarda zemin iyileştirmesi yapılarak beton parke ve bordür döşeme çalışmaları tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Gediz Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımız devam ederken bir taraftan da tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelemiz devam ediyor.” Açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa