BAŞKAN AKÇADURAK GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin ve Gedizli üniversite mezunu gençlerimiz, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Akçadurak gençlerin dilek ve isteklerini dinledikten sonra çalışmalarında kullanılmak üzere malzeme desteğinde bulundu.

Sporun ve gençlerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Polislik ve Askeri Okullara hazırlanmak için kursa başlayan 40 gencimize pandemi kuralları çerçevesinde geleceklerine katkı sağlayarak onlara destek olmayı amaçladık. Kursa katılarak sınavlara girecek olan gençlerimize şimdiden üstün başarılar dilerim.” Açıklamasında bulundu.

Ziyaret sonunda Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin ve Gedizli üniversite mezunu gençler, yapmış olduğu desteklerden dolayı Başkan Akçadurak’a teşekkür etti.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa