İLÇEMİZDE KORONAVİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

​"Sağlık için hepimiz için" sloganıyla İlçemizde Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri denetimleri devam ediyor.

İçişleri Bakanlığımız tarafından 81 ile gönderilen ülke genelinde eş zamanlı olarak Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin denetlenmesine yönelik İlçemiz Esnaflarına Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri denetimleri düzenlendi.

Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve beraberindeki heyet’in katılımıyla yapılan denetimde; ilçe esnafları denetlendi.

Kaymakam Alkan ve Başkan Akçadurak tarafından esnaf ve vatandaşlara korona virüs salgını kapsamında alınması gereken kurallar konusunda bilinçlendirmeye yönelik güncel bilgiler aktarıldı.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa