İLÇEMİZDE YAŞAM ALANLARI ve PARKLAR İLK GÜNKÜ GİBİ
Gediz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda İlçemiz mahallelerinde bulunan yaşam alanlarında ve parklarda ilçenin yeşil dokusu korunarak bakım ve onarım çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor.

Her zaman temiz ve bakımlı bir çevre için çalıştıklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “İlçemizde bulunan park ve yeşil alanların temizliği konusunda titizlikle çalışmalara devam ediyoruz.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşların özellikle yaz aylarında yoğun rağbet gösterdiği parklar, bahçeler ve mesire alanlarının temizlik ve bakım çalışmalarının yanı sıra bitkilendirme ve peyzaj çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz. Çocukların boş vakitlerinde eğlendiği, ailelerin dinlendiği parklarda bulunan oyun gruplarını, fitness aletlerini, bankları, kamelyaları vb. tüm gereçlerin bakım ve onarımlarını yapıyoruz. İlçemizin çehresinin değişmesi ve güzelleşmesi için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edeceğiz.” Açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa