GEDİZ BELEDİYESİ, SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI
Gediz Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde sokak hayvanlarını unutmadı.

Gediz Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde sokak hayvanlarını unutmayarak mahallelerde bulunan besleme noktalarını temizleyerek mama ve su ihtiyaçlarını giderdi.

Sevgi ve Şefkatin en büyük koruyucu olduğunu belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, " Sevgileriyle her anımızda yanımızda olan can dostlarımıza hep sevgi ve şefkatle yaklaşalım. Hayvanlar dünyayı birlikte paylaştığımız özel varlıklardır. Doğanın dengesinin korunmasında, besin zincirinin oluşumunda olmazsa olmaz rolleri bulunmaktadır. Yaşayan tüm canlılar gibi onlar da, doğanın ve yaşamımızın eşit haklı bireyleridirler. İnsanın, hayvanın ve doğanın sonsuza dek birlikte yaşamı birbirine sıkı sıkıya bağlıdır. En azından yaşadığımız yerlerde ki sokak hayvanlarına karşı daha vicdanlı davranır, onların da bizler gibi yeme içme ve barınma hakkına sahip olduğunu unutmaz, bir kap mama ve suyu çok görmezsek her şey daha güzel olur kanısındayız. Bizlerde Gediz Belediyesi olarak şehrimizin belirlenen yerlerine mama ve su kapları yerleştirerek can dostlarımızın yanında oluyor, onlara destek veriyoruz. Ayrıca bizim inancımız gereği hayvanlara duyarlı davranmak, onlara eziyet etmemek bir zorunluluktur. Bu vesile ile 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününün minik dostlarımızın yaşama haklarının korunmasına, sağlıklı ve refah içinde yaşamalarına vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa