ARAÇ FİLOSUNA YENİ BİR ÇEVRE TEMİZLİK ARACI KAZANDIRILDI
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda gerçekleştirdiği temaslar sonucu hibe olarak çevre temizlik aracı belediye filosuna kazandırıldı.

Amaçlarının Gediz’i daha temiz ve yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek olduğunu belirten Başkan Akçadurak; “Gerek hibe gerekse kendi bütçemizden olmak üzere yeni araç takviyeleriyle araç filomuzu gençleştirerek büyütüyoruz. Öncelikli amacımız her zaman vatandaşlarımıza en hızlı ve sağlıklı hizmeti sunmak. Bu hizmetlerin başında da temizlik gelmekte. Şehrimizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda atılması gerek tüm adımları da atıyoruz. Kendi maddi kaynaklarımızla almış olduğumuz araçlarımıza ek olarak devletimizin desteğini de kullanarak hibe araçlarda alıyoruz. Temizlik hizmetinde kullanacağımız aracımız İlçemize hayırlı olsun. Aracın ilçemizde kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen başta Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın; Murat KURUM’a, AK Parti MKYK Üyesi-Kütahya Milletvekili Ahmet Tan’a, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet Erkan’a ve emeği geçen herkese şahsım ve Gediz Halkı adına teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.