DPÜ GEDİZ MYO MÜDÜRÜ ve DPÜ GENEL SEKRETER YARDIMCILARI, BAŞKAN AKÇADURAK’I ZİYARET ETTİ
Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcıları Bayram Adıgüzel ve Miktat Bektaş, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksek Okulu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, nazik ziyaretleri için Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu, Dumlupınar Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcıları Bayram Adıgüzel ve Miktat Bektaş’a teşekkür etti.