İLÇEMİZDE KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA DENETİMLER DEVAM EDİYOR
Gediz’de korona virüs tedbirleri kapsamında "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla denetim yapıldı.

​İçişleri Bakanlığı’nın, 81 İl Valiliğine gönderdiği ‘Koronavirüs Denetimleri’ konulu genelgesi kapsamında, "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla İlçemizde Korona virüs (Covid-19) tedbirleri denetimleri devam ediyor.

Korona virüs tedbirleri denetimine, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Teğmen Yaşar Türker, İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan ve Gediz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen’in katılımıyla yapılan denetimde; market, kıraathane, berber, lokanta, taksici ve fırın gibi iş yeri ve yaşam alanları denetlendi.

Esnaf ve vatandaşlara korona virüs salgını kapsamında alınması gereken kurallar konusunda bilinçlendirmeye yönelik güncel bilgiler aktarılarak maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda uyarılar yapıldı.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa