GEDİZ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA YENİ BİR ARAÇ KAZANDIRILDI
Gediz Belediyesi her geçen gün gelişen İlçemize halkın taleplerine daha hızlı karşılık verebilmek için araç filosunu büyütmeye devam ediyor.

Gediz halkına daha kaliteli ve hızlı hizmet sunabilmek amacıyla araç alımlarına devam ettiklerini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Mahallerimizin taleplerine hızlı bir şekilde yanıt verebilmek adına araç filomuzu genişletmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda çift kabinli Ford model aracı belediyemiz araç filosuna kazandırdık. Her geçen gün büyüyen, gelişen ilçemizin her köşesine daha kaliteli hizmeti götürebilmek adına elimizdeki tüm imkanları kullanıyoruz. Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere aldığımız yeni aracımız ilçemize hayırlı olsun" açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa