İLÇEMİZDE DEZENFEKTE SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR
Gediz Belediyesi İlçe genelinde Koronavirüs (COVİD-19) tehdidine karşı dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dezenfekte çalışmaları kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki tüm çocuk oyun parkları ve yaşam alanlarını dezenfekte ediyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını sürdüren Gediz Belediyesi çocukların en güzel zamanlarını geçirdikleri parklarda hijyenik bir ortamda oyun oynayabilmeleri ve vakit geçirmeleri için ilçe genelinde bulunan tüm parkları büyük titizlikle dezenfekte etti.

Konu hakkında açıklama yapan Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “ Korona virüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında aralıksız çalışmalara devam eden Belediyemiz ekipleri, Şehir içerisinde bulunan tüm çocuk oyun grupları olmak üzere kamelyalar ve yaşam alanlarında bulunan spor aletlerini dezenfekte çalışmalarını yoğun şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuklarımızın parklarda temas edebileceği, kullanacağı oyun grupları ve banklar dezenfekte edilerek mikroplardan arındırılıyor. Rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak başlatılan detaylı hijyen temizlik çalışmalarında, ilçedeki çocuk parklarındaki oyun grupları insana ve doğaya herhangi bir olumsuz etkisi olmayan özel dezenfektanlarla büyük titizlikle dezenfekte ediliyor. Korona virüsle (COVİD-19) mücadele kendi elimizde, hem kendi sağlığımızı hem de sevdiklerimizi korumanın en kolay yolu olan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymamız büyük önem arz etmektedir, Vatandaşlarımızdan tek ricamız lütfen alınan kurallara önemle riayet edelim. Korona virüs alacağınız tedbirlerden daha güçlü değildir ” açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa