İLÇEMİZ ÇÖP KONTEYNERLERİ TEMİZLENİYOR
Gediz Belediyesi tarafından ilçemizde bulunan çöp konteynerleri dezenfekte edilip, kireçleme işlemi yapılmaktadır.

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi özellikle sıcak havalarda kötü kokuların yayılmaması için, konteynerlerde oluşabilecek bakteri, virüs ve zararlı mikroorganizmalara karşı,  çöp konteyneri temizliğini arttırdı.

Gediz Belediyesi olarak halkımızın daha temiz bir Gediz’de yaşaması için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Çöp konteynerleri çok çabuk kirlenen, çevre sağlığına ve estetiğine zarar veren ekipmanlardır. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü; zaman içinde oluşacak bu kirliliğin önüne geçmek amacıyla çöp konteynerlerini belirlenen program doğrultusunda özel dezenfektanlar kullanarak dezenfekte ve ilaçlama yapıyorlar. Çalışmalar kapsamında ilçemizde bulunan çöp konteynerleri dezenfekte edilerek, kireçleme işlemi yapılmaktadır. Amacımız Halk sağlığını ön planda tutarak vatandaşlarımızın temiz bir ortamda yaşamasını sağlamaktır” açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa