BAŞKAN AKÇADURAK’TAN, KÜTAHYA VALİSİ ALİ ÇELİK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Kütahya Valiliği’ne atanan Vali Ali Çelik’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Belediye Meclis üyeleri Rıza Köylü, Mehmet Demirtaş ile Vali Ali Çelik’i makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, "hayırlı olsun" dileklerini sundu. Başkan Akçadurak, Vali Çelik’e ilçede yürütülen çalışmalar hakkında geniş bilgi verdi.

Kütahya Valisi Ali Çelik’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kütahya için hep birlikte çalışacaklarını dile getirerek ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Meclis üyeleri Rıza Köylü ve Mehmet Demirtaş’a teşekkür etti.