BAŞKAN AKÇADURAK, BELEDİYE PERSONELİ’NİN BAYRAMINI KUTLADI
Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Ramazan Bayramı öncesi son mesai gününde Gediz Belediyesi birimlerini gezerek belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Belediye birimlerini tek tek dolaşarak, belediye personeline hediye paketi takdim eden Başkan Akçadurak; "Biz mesai arkadaşlarımızla birlikte güçlü bir aileyiz. Hep birlikte ilçemiz Gediz için kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemize hizmet için bizlerle birlikte özellikle tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs salgınıyla mücadele konusunda fedakârca çalışan, gecesini gündüzüne katan bütün çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı her bir personelimize teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyor, ailenizle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa