GEDİZDE "VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU" İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR
Ramazan Bayramı münasebetiyle, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 23-26 Mayısta Vefa Sosyal Destek Grubu sizlere ulaşmaya devam edecek.

Ramazan Bayramı münasebetiyle, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 23-26 Mayıs'ta Vefa Sosyal Destek Grubu sizlere ulaşmaya devam edecek.

Gediz Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik hastalığı bulunanların ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu ilçenin tüm noktalarına Ramazan ayında da hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

Özellikle tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere ilçelerimizde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu sizlere hizmet vermeye tüm hızıyla devam ediyor, tek yapmanız gereken 412 32 23 - 412 70 02 - 412 44 44 - 112- 155- 156 -185 çağrı merkezlerinden herhangi birisini arayarak isteklerinizi bildirmeniz.

"Salgın tehlikesi geçmiş değil"

Koronavirüsle mücadelemiz devam ediyor. Baharın gelmesi, havaların ısınması bizleri yanıltmasın. Salgın tehlikesi geçmiş değil. Evlerde kalmaya ve tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim. Güzel günler yakındır. Hep birlikte başaracağız.

Siz yeter ki evde kalın, sağlıkla kalın biz size geliriz ;

#HayatEveSığar

#EvdeKalGEDİZ

UNUTMAYALIM….

#KORONAVİRÜS (COVİD-19) ALACAĞINIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa