KAYMAKAM ÖNDER ve BAŞKAN AKÇADURAK, İLÇE ESNAFINA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI
Gediz Kaymakamı Muhammet Önder ve Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kapsayan Gençlik Haftası’nda bayrağı olan esnaflara teşekkür ederek, bayrağı olmayan esnaflarımıza ve vatandaşlara bayrak dağıttılar.

Bayrak dağıtımına; İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Yaşar Türker, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Bozcayüce ve Gediz Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin’de eşlik etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tüm şehri bayrakla süslemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Tarihi zaferlerle ve kahramanlıklarla dolu Türk milletinin değeri olan Türk Bayrağımızı, esnaflarımıza dağıttık. Evlerimize, iş yerlerimize, caddelerimize ve sokaklarımıza şanlı bayrağımızı gururla asalım ve muhafaza edelim. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve gazilerimize sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.” Açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa