KORONAVİRÜS GÜNLERİNDE İLÇEMİZ ÇİÇEKLERLE SÜSLENDİ
Gediz Belediyesi, İlçemiz parklarını ve sokaklarını binlerce çiçekle süsledi.

Rengârenk çiçekler, korona virüsü salgını nedeniyle sakin günler geçiren İlçemiz sokaklarının güzelliğine güzellik kattı.

İlçemizin estetiğine yönelik projelerinin devam ettiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, “Korona virüsü salgınını önleme ve etkilerini azaltmaya yönelik çalışmalarına aralıksız devam eden Belediyemiz, ilçemiz estetiğine yönelik projelerine de devam etmektedir. Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçemizde yeşil alanların bakımı ve çiçeklendirilmesi çalışmaları kapsamında Belediye Hizmet Binası, Ulu Camii çevresi, Adnan Menderes Yaşam Parkı, Kızılay iş hanı önü, Özyurt Camii altındaki park ve şehir içi kavşak ve refüjlere açelya, karanfil, petunya ve kadife çiçeği ekimi gerçekleştirildi. İlçemiz her geçen gün daha da güzelleşmektedir.

Dünyanın ve ülkemizin yaşadığı bu zorlu dönemi, hep birlikte en kısa sürede atlatmak ve bir an önce eski günlere kavuşmak dileğiyle sağlıklı günler diyorum” açıklamasında bulundu.

Haberin Diğer Resimleri
  • Gediz Belediye Başkanlığı
  • Özyurt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No : 4
  • Gediz/KÜTAHYA
  • Beyaz Masa
  • Tüm istek, şikayet ve önerileriniz için
  • 0274 412 44 44
Gediz Belediye Başkanlığı 2020 Tüm Hakları Saklıdır.
Web Tasarım ve Yazılım :
Beyaz Masa